DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!

Join the forum, it's quick and easy

DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!
DBKO Final!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
DBKO Final!

Officjalne forum servera DBKO Final.

You are not connected. Please login or register

Pare pytań ;d

3 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Pare pytań ;d Empty Pare pytań ;d Nie Sie 12, 2012 9:16 am

besquitu

Mam kilka pytań a mianowicie:
1.Kiedy bd można zakładać konta Very Happy !?

2.Czy bd jakieś ograniczenie levelowe przed rebem? Czy reba bd można zrobić na jakim levelu się chce?

3.Super reborn nie zmiania naszego wyglądu postaci i po nim żadnych transów?

4.Zauważyłem że niektóre postacie przed rebem mają np 3 transformacje inne 4 czy odbije się to jakoś na sile postaci?

5.I czy bd dało się kleić combo? Tzn. 3 spelle walić jako jedna fala? Czy raczej czegos takiego nie bd ?

6.A i jaki przyrost(HP i MP) mają postacie? Czy każda ma taki sam Very Happy?

7.Czy te senzu styknie na leczenie postaci? Nie lepiej żeby odnawaiało full hp i mane?

8.Jaki bd exp? Czy exp bd stały czy bd to exp rate? I w jakim czasie mniej więcej wbijemy 200 lvl Very Happy !?

2Pare pytań ;d Empty Re: Pare pytań ;d Nie Sie 12, 2012 8:21 pm

Misticoo

Misticoo

Odpowiedzi na większość z tych pytań możesz znaleźć na naszym portalu.
1.Kiedy bd można zakładać konta !?
-Konta będzie można zakładać wraz ze startem servera.
5.I czy bd dało się kleić combo? Tzn. 3 spelle walić jako jedna fala? Czy raczej czegos takiego nie bd ?
-To wszystko zależy od tzw 'cd', na razie jeszcze nie wiemy, to też zależy od nas, jak ustawimy właśnie owe 'cd'.
7.Czy te senzu styknie na leczenie postaci? Nie lepiej żeby odnawaiało full hp i mane?
-Senzu będzie dawało '%' naszego HP i Many, bezsensem było by dawanie senzu które regenerowało by full HP i Mane ponieważ bez tego nie było by PVP, a zmniejszanie 'cd' na senzu totalnie zniszczyło by PVP oraz PVM, chciałem też dodać że dla osób które będą chciały będą mogły kupić z sms shopu VIP Senzu które daje o kilka procen HP i Many więcej.
8.Jaki bd exp? Czy exp bd stały czy bd to exp rate? I w jakim czasie mniej więcej wbijemy 200 lvl !?
-Exp będzie bardzo duży wbicie 200 levela zajmie nam dosłownie chwilkę.
~Pozdrawiam, Mistico

https://db-arena.forumpl.net

3Pare pytań ;d Empty Re: Pare pytań ;d Pon Sie 13, 2012 2:19 am

besquitu

Przed napisaniem tych pytań miałem przeczytany cały portal i nie znalazłem odpowiedzi , bądź nie do końca zrozumiałem , z tąd wzięły się moje pytania Very Happy

A co do reklamy serwera to polecam wam wbić na jakiś serwer ots pod Tibie chociażby 8.54 gdzie gra jakies 400+ osób. Tam najprędzej znajdziecie nowych graczy Very Happy

4Pare pytań ;d Empty Co do tej reklamy Czw Sie 23, 2012 6:39 pm

pan prowizorka

bardzo dużo ludzi gra na "tiberia.pl" a to noob ots i ludzie się marnują może ktoś z tego servera zagra na dbkof

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» Kilka pytań

Pozwolenia na tym forum: