DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!

Join the forum, it's quick and easy

DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!
DBKO Final!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
DBKO Final!

Officjalne forum servera DBKO Final.

You are not connected. Please login or register

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1Avatar The Legend of Korra Empty Avatar The Legend of Korra Pią Sie 17, 2012 4:50 am

Joka

Joka

Jeżeli oglądaliście Avatar The Last Airbender to ogarniecie o co chodzi Smile. Legenda Korry jest po prostu super, bardzo fajna fabuła jak i bohaterowie Very Happy Można obejrzeć to na kreskowka.pl tylko, że jest pewien problem, bo od maja już odcinki nie są dodawane a jest ich TYLKO 4... :/
Mówi się trudno ale i tak was zachęcam chociaż do obejrzenia tego Smile A jak ktoś wie gdzie można oglądać resztę to bardzo bym poprosił o link Very Happy

2Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Pią Sie 17, 2012 5:04 am

Ancieq

Ancieq

Heh Smile Dobrze sie sklada Very Happy Avatar Legenda Aanga ? Na Nickelodeon codziennie z 3x leci Smile

I tak na przyszlosc wpisz Avatar Legenda Aanga a nie Avatar The Last Airbender

3Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Pią Sie 17, 2012 5:13 am

Joka

Joka

Nie przeczytałeś chyba ze zrozumieniem Very Happy Gdy zaczyna się
"Legenda Korry jest po prostu super..." To właśnie chodzi o legende korry a nie o legende aanga xD

4Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Pią Sie 17, 2012 8:31 am

Jedynak

Jedynak

nie słyszałem o takim czymś , widziałem tylko tego gostka z dziwnym tatuażem na czole Very Happy ale też fajne i odcinków jest sporo

5Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Sob Sie 18, 2012 3:29 am

Ancieq

Ancieq

Joka JOKA ! Legenda Korry bedzie 26 czy tam 27 na nickelodeon premiera

6Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Sob Sie 18, 2012 5:00 am

Jedynak

Jedynak

O dzieki za info wiesz może o której godzinie? będzie emitowane ?

7Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Sob Sie 18, 2012 5:25 am

Joka

Joka

Oo, dziękuje Smile Jeszcze to samo pytanie co Jedynak, dasz radę podać dokładną godzinę? Smile

8Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Sob Sie 18, 2012 6:35 pm

Ancieq

Ancieq

Niestety nie wiem sory jak sie dowiem to napisze

Nastapila zmiana !!

Legenda Korry bedzie 2 wrzesnia zmienili date.

9Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Nie Sie 19, 2012 11:49 pm

Bboy

Bboy

Dzisiaj przez przypadek natknąłem się na reklamę tego anime. Będzie 2 września, ale dokładnej godziny nie znam. No cóż z tego co widziałem to anime jest strasznie podobne to Last aribender. Maja być 4 żywioły i wgl. Podejrzewam, ze to jest kontynuacja, czyli wcielenia następnego avatara.

Czekam z niecierpliwością.

10Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Pon Sie 20, 2012 12:17 am

Joka

Joka

Bboy bo to jest kontynuacja Very Happy
Ta Korra to jest chyba wnuczka Katary i Aanga Razz Ale nie pamiętam za dobrze ^^

11Avatar The Legend of Korra Empty Re: Avatar The Legend of Korra Pon Sie 20, 2012 5:59 pm

Jedynak

Jedynak

Temat do zamknięcia bo wszystko wyjaśnione a robi się nie potrzebny spam Very Happy

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

Pozwolenia na tym forum: