Można by dorobić kilka nowych itemek, przeznaczonych głownie do skillowania. Itemy te miałyby zwiększony wpływ na skill. np obecnie są two tone bands które powodują wzrosk Attack Speeda. Więc można zrobić itemek powiedzmy ten tone bands, które attack speeda beda zwiekszac 5x szybciej od tych pierwszych, ale bedzie baaardzo ciezko je zdobyc Wink
Mozna dorobic troche Questow, nie tylko dla itemow, lecz bardziej dla expa. Wymagalo by to zrobienia nowych mobow. Podam tu przykład: Idziemy do questa w którym aby dostać sie do specjalnego pomieszczenia zawierajacego mocniejsze wersje kazdego moba. Czyli np. idac do questa zabijajac Moby Goku SSJ2 wchodzimy do pomieszczenia w ktorym znajduja sie moby polepszone o ok.10% ale dajace 30% expa wiecej w stosunku do normalnych.
Jak się spodobało to prosze o dopowiedź
mam jeszcze pare pomysłów mam nadzieje że się spodobają
Mozna dorobic troche Questow, nie tylko dla itemow, lecz bardziej dla expa. Wymagalo by to zrobienia nowych mobow. Podam tu przykład: Idziemy do questa w którym aby dostać sie do specjalnego pomieszczenia zawierajacego mocniejsze wersje kazdego moba. Czyli np. idac do questa zabijajac Moby Goku SSJ2 wchodzimy do pomieszczenia w ktorym znajduja sie moby polepszone o ok.10% ale dajace 30% expa wiecej w stosunku do normalnych.
Jak się spodobało to prosze o dopowiedź
mam jeszcze pare pomysłów mam nadzieje że się spodobają