Joka napisał:Super prace
A byłbyś w stanie zrobić cały klan Akatsuki i tutaj wstawić?
Tak byłbym w stanie zrobić
, jednak mam nawał pracy obecnie.
Misticoo napisał:C18 jest dokładnie taka sama jak na DBKO/WoDBO, jak to? : O Też robiłeś dla WoDBO i DBKO grafy? A dla MoDB robiłeś tego C13? Ten niebieski duży to C13 tak? Z tego co wiem xD.
Ta animacja jest zrobiona ze zerżniętych grafik Goku i Vegety, a i jeszcze któraś z tych grafik wygląda bardzo znajomo.
Chciałem wspomnieć że lekka edycja grafiki nie czynie jej twoją grafiką.
Woah widzę ostry pojazd po mnie, no ale dobra wszystko wyjaśnię...
C18 Pokaż mi która tam jest identyczna, bo nie wiem
.
C13 jest MÓJ, Udostępniłem go mojemu znajomemu który robił C13,Bulme, Tapiona i kogoś tam jeszcze na server, znany pod pseudonimem Bakuso.
Fusion Goku i Vegety, kto powiedział że ja robiłem Goku i Vegete ? Fuzia jest moim wykonaniem nie Grafiki Goku i Vegety (poruszanie się), i zrobiłem tą grafiki tylko dlatego że chciałem ją zrobić dla siebie, i jak była na servie, to dopasowana do grafiki Goku i Vegety
I mówisz lekka edycja, Spoko tylko ta edycja jest po to by grafika ładniej wyglądała. I uwierz mi tutaj nie ma Lekkich edycji może być tylko całkowita edycja- patrz trunks,brolly. A jeśli dalej mi nie wierzycie. Mogę powiedzieć na jakim servie obecnie jestem pixel artem, jednak muszę mieć pozwolenie od admina.
Edit
C18 była robiona na wzór tej
tak że może być podobna.