No to do widzenia. Żegnam, Cya. mam nadzieję , ze masz jakieś inne zajęcia (balet,boks,spotkanie z przyjaciółmi itd.). Pozdrowienia dla Twojej Mamy, dla taty, całej rodziny,sióstr,braci itd. myślę, ze nie ma sensu już pisać na jaki kol wiek temat, bo jak widać do niczego to nie prowadzi, a jedynie do kłótni.
Norbon,wiem, że każdy ma swoje opinie itd, ale mam mała prośbę. Jeżeli zrobiłeś konto żeby się powpierdalać w nie swoje sprawy to żegnam. Sam pisałeś Jeydnakowi, aby się nie mieszał, Ale sam się wpierdalasz w sprawy servera Kamikaza. Ok ja tez nie pochwalam plagiatu,kradziejstwa (specjalnie ;p). Ale niestety taki jest nasz świat i rzeczywistość. Nie ma 100% ludzi uczciwych i na pewno nie będzie. Musisz się z tym pogodzić. A skoro nie lubisz Kamikaza to zapewne przez zazdrość(moge się mylić), ze jemu się powodzi. Fakt nie jeden by chciał mieć takie przybytki złotówek jak Kamikaz. No ale cóż na chceniu się kończy. Norbon, Jeżeli wypuścisz server chętnie zagram. (13573994 =gg). Czekam na linka. Ale proszę Cię o nie wpierdalanie się.
Dziekuje, pozdrawiam.