DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!

Join the forum, it's quick and easy

DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!
DBKO Final!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
DBKO Final!

Officjalne forum servera DBKO Final.

You are not connected. Please login or register

Utrata VPS i Odrodzenie

+7
Kamashiii
Masaja
Darkcryperr
Bboy
Joka
Jedynak
Kamikaz
11 posters

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Go down  Wiadomość [Strona 3 z 3]

51Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pon Wrz 10, 2012 3:39 am

Masaja

Masaja

Zaje ... :3 ^^^^^^^

52Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pon Wrz 10, 2012 10:50 pm

Jedynak

Jedynak

Mi się nie podoba ^^ , od rzeczy tego typu jest fan art Smile

53Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Wto Wrz 11, 2012 4:15 am

Masaja

Masaja

Fan art fan artem , ale kiedy w morde wystartuje ten server ? -,-

54Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Wto Wrz 11, 2012 11:05 pm

Jedynak

Jedynak

To że tutaj napieprzacie post pod postem napewno nie sprawi że szybciej wystartuje temat powinien być zamknięty a jeżeli by się pojawiły nowe informacje kami pby aktualizował ;q

55Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Sro Wrz 12, 2012 6:55 am

Masaja

Masaja

cii . ALe czas mija przynajmnieej takim gadaniem ;p. A serv miał wystartować 3 - 4 dni temu chyba .

56Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Sro Wrz 12, 2012 7:22 am

Norbon

Jedynak napisał:Moim zdaniem też ta edycja to chujnia Smile postaw Dbhayate ^^

Chyba Cie pojebalo chłopczyku. DBHayate jest moje, a to że oni mają jakąś starą wersję nie oznacza to, że jest ich. Do Grafik dopasowany jest Copyright, wiec czekam tylko na ich kopie, a nie obejdzie się bez problemów. Postawić to możesz Bałwana w Zimę, jeżeli zobaczę jakiś Serwer stworzony przez Kamikaz'a, a ten serwer będzie posiadał Grafiki DBHayate to będzie super, lecz tylko dla mnie. A jeżeli pojawi się taki sam serwer bez moich grafik to pozdrowenia dla Administracji, którzy są zerami i podpierdalają pomysły, a nie, nie ... sorry, Silniki. To tyle chyba, Jedynak jesteś tak pierdolnięty jak Twój Nick, nie wiesz, że to ma prawa autorskie ? No jeżeli się ma 13Lat to ciężko to zrozumieć.

57Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Sro Wrz 12, 2012 11:44 pm

Jedynak

Jedynak

Tak do ciebie się w domu odzywają Norbon? Smile szkoda mi ciebie .... wracaj lepiej na swój serwer (jezeli wgl wystartuje)

Dziękuje , dobranoc

58Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Czw Wrz 13, 2012 6:32 am

Norbon

@Up

Jeżeli w to wątpisz to już Twoja sprawa, lecz z tego co widzę czekaliście na coś długo, wystartowało szybko i powiedzieliście, ze do bani. Ja wolę dłużej coś robić, ale z efektami. Po co komu 20 profesji bez balansu ? Jak to jest na wiekszości serwerów u Kamikaza ? Bez sens nie sądzisz ? I tak wrócę na swój serwer, bo jest taam po co wracać, a do Ciebie nie mam pytań, wygarnąłem Ci całą prawdę to musiałeś mnie jakoś pojechać, prawda ? To takie smutne.. ; ( Serwery z exp 999 do tego DBKO, haha pozdro. W jeden drobny mak można je rozpierdolić jeżeli administracja jest tak nieogarnięta i robi serwery z silników wodbko/dbko haha. Czekajcie sobie na wasz 'niesamowity' OTS bez balansu i na silniku DBKO, haha . Jak już mówiłem do Grafik jest Copyright.

59Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pią Wrz 14, 2012 1:18 am

Bboy

Bboy

Hmmm... Norbon = Fatal Dark ?? ^^

60Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pią Wrz 14, 2012 7:02 am

Jedynak

Jedynak

hahaha ja ciebie pojechałem hahaha kurs czytania ze zrozumieniem a jeżeli nie stać to ci opłacę przeczytaj swój pierwszy post a potem mój ;* Pzdr&Ogar

61Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pią Wrz 14, 2012 7:28 am

Norbon

A kto powiedział, że ja Cię nie chciałem pocisnąc ? Otóż naturalnie, chciałem Cię zjebać jak psa. Wtykasz swój jebany nos w nie swoje sprawy, nawet nie masz prawa pisać tak jak napisałeś, bo gówno Ci do tego, tak samo jak Kamikazowi gówno do tego silnika oraz do silnika DBKO/WoDBO, bo to też nie ich. Zwyczajny podpierdoling ( celowy błąd ) czyjejś pracy. Także see you later.

62Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pią Wrz 14, 2012 9:42 pm

Bboy

Bboy

No to do widzenia. Żegnam, Cya. mam nadzieję , ze masz jakieś inne zajęcia (balet,boks,spotkanie z przyjaciółmi itd.). Pozdrowienia dla Twojej Mamy, dla taty, całej rodziny,sióstr,braci itd. myślę, ze nie ma sensu już pisać na jaki kol wiek temat, bo jak widać do niczego to nie prowadzi, a jedynie do kłótni.
Norbon,wiem, że każdy ma swoje opinie itd, ale mam mała prośbę. Jeżeli zrobiłeś konto żeby się powpierdalać w nie swoje sprawy to żegnam. Sam pisałeś Jeydnakowi, aby się nie mieszał, Ale sam się wpierdalasz w sprawy servera Kamikaza. Ok ja tez nie pochwalam plagiatu,kradziejstwa (specjalnie ;p). Ale niestety taki jest nasz świat i rzeczywistość. Nie ma 100% ludzi uczciwych i na pewno nie będzie. Musisz się z tym pogodzić. A skoro nie lubisz Kamikaza to zapewne przez zazdrość(moge się mylić), ze jemu się powodzi. Fakt nie jeden by chciał mieć takie przybytki złotówek jak Kamikaz. No ale cóż na chceniu się kończy. Norbon, Jeżeli wypuścisz server chętnie zagram. (13573994 =gg). Czekam na linka. Ale proszę Cię o nie wpierdalanie się.

Dziekuje, pozdrawiam.

63Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Pią Wrz 14, 2012 11:38 pm

Norbon

@Up

Tak masz rację założyłem konto tylko po to,aby mu powiedzieć i zjebać, że piszę bardzo źle, nie jego wiec nawet tak niech nie pisze. Zazdrość ? Nie, nie.. Mam Kamikaza na GG i dużo razy prosił mnie o pomoc ; O Powodzenie ? Wątpie, bo tylko dlatego, że go znałem nie wypierdalałem mu tych wszystkich podróbek DBKO/WoDBO a mogłem, nawet mu pisałem co ma zmienić, aby jakoś uchronić się od hacka. Lecz teraz gdy użyje mojego starego silnika do własnych celów nie będe mial żadnych problemów, aby mu rozjebać jakikolwiek Silnik, jak już mówiłem Silnik DBKO ma wiele luk. I on dzięki mnie o tym wie, ale wątpie, aby to naprawił. Teraz gdy wiem co "niby" chciał zrobić, nawet nie łaska mu odpisać na GG bo się boi ? Jeżeli mój pomysł wypali to on będzie miał co zazdrościć.

64Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Sob Wrz 15, 2012 4:25 am

Masaja

Masaja

Norbon skończ już .. -,- . To nie jest temat do kłótni ludzie .. Czekajmy na ten zasrany start który powinien być tydzień temu !

65Utrata VPS i Odrodzenie - Page 3 Empty Re: Utrata VPS i Odrodzenie Sob Wrz 22, 2012 7:40 am

Masaja

Masaja

W imieniu wszystkich . Dziękujemy serdecznie za wszystkie spedzone chwile na servie . A co do Ciebie kamikaz. Poleciałeś na kase człowieku .. Ile zarobiłeś ? Pochwal się ? 400 ? 500 ? Chujowe , pozdrawiam.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 3 z 3]

Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum: