DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!

Join the forum, it's quick and easy

DBKO Final!
Zapraszamy do Rejestracji na forum DBKO Final. Niedługo Startujemy !!
DBKO Final!
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
DBKO Final!

Officjalne forum servera DBKO Final.

You are not connected. Please login or register

pomysł na walke

4 posters

Go down  Wiadomość [Strona 1 z 1]

1pomysł na walke Empty pomysł na walke Nie Sie 26, 2012 3:45 am

pan prowizorka

prosze o zrobienie komendy /fight "nick przeciwnika" i jeśli przeciwnik wpisze to samo z moim nickiem to walczym non pvp lub pvp kto za ???

2pomysł na walke Empty Re: pomysł na walke Nie Sie 26, 2012 5:37 am

Jedynak

Jedynak

ludzie to jest serwer pvp ( Player vs Player) , więc mojej opini na ten pomysł nie muszę publikować bo każdy wie o co kaman

3pomysł na walke Empty Re: pomysł na walke Nie Sie 26, 2012 5:54 am

pan prowizorka

ale wkurza mię ta bariera lvl a dzięki temu jak jest jakiś 500 lvl miej to nie musi iść na expa żeby się ze mną bić Exclamation Exclamation Exclamation

4pomysł na walke Empty Re: pomysł na walke Nie Sie 26, 2012 10:09 am

Joka

Joka

Ja to mam gdzieś.. najlepiej jeszcze będzie jak barierę zmniejszą do 50 lvli.. I znowu mnie na expie ktoś dednął i znowu straciłem 1k lvli i znowu mam 600+ (poziom miałem odblokowany) Już się strasznie wk***iam na to wszystko...
Prośba do adminów.. naprawcie tego dmg czy coś tam, bo to jest bez sensu, że każdy ma każdego na 1/3 hity.. Mimo iż w energy jestem na 5 miejscu (w sumie to na 4 też)a w defie 8 to każdy tak łatwo może mnie zabić.. Zróbcie coś z tym..

Ostatnio zmieniony przez Joka dnia Nie Sie 26, 2012 7:42 pm, w całości zmieniany 1 raz

5pomysł na walke Empty Re: pomysł na walke Nie Sie 26, 2012 6:18 pm

Kamashiii

Kamashiii

Z tego co wczoraj rozmawiałem z Administracją to możliwe, że dojdzie utamka, czyli barierka Ki. (Za pewne dużo osób, wie o co chodzi to nie będę jej opisywać) Tzn. Jeszcze nie wiadomo czy ona dojdzie, ale powinna, ponieważ za dużo jest chaosu w pvp. Albo zmniejszyć troszkę dmg nowych spelli.

Sponsored content

Powrót do góry  Wiadomość [Strona 1 z 1]

Similar topics

-

» Pomysł na Event

Pozwolenia na tym forum: